Är du medlem, eller planerar du att bli och vill göra något mer än att vara medlem? 

Då tycker vi att du ska börja engagera dig i BUS. Det finns flera olika uppdrag hos oss.  Bland annat kan du sitta i förbundsstyrelsen, jobba aktivt i ärenden inom stödverksamheten, du kan komma med nya projektidéer, du kan vara kontaktperson och du kan även vara valberedning med mera.

Det finns helt enkelt massor av roliga ideella uppdrag hos oss.  Som förtroendevald/aktiv/volontär så får du inte bara delta i roliga aktiviteter, du får vara med och planera dem och du får även vara en del i en "familj". Vi i teamet som arbetar med BUS är en liten familj. 

Om du vill göra en generell intresseanmälan så går det bra, du skickar då ett cv och personligt brev + en bild på dig till styrelsen@bus.nu, så hör vi av oss.  Det finns alltid behov av volontärer och ärendearbetare, så det finns alltid något för dig.  Det vi vill är att du är en lyhörd, empatisk och snäll person. En person som tycker om att jobba med människor, att möta människor i olika situationer är vår vardag, därför är det bra om du är både anpassningsbar och flexibel. Vi kan komma till att behöva akut hjälp i händelse av akuta hembesök, då kommer förfrågningarna med kort varsel, ibland bara någon timme innan själva besöket. Därför ser vi gärna flexibla personer som en del i ärendeteamet.  Som vanlig volontär är det inte samma hast, då är det mer planerat och strukturerat. 
Vi ser gärna unga sökande, men äldre med erfarenheter och utbildning är också välkomna. Vi söker framförallt dig som har erfarenheter av psykisk ohälsa. Vi går mest på personlig lämplighet. Kan du flera olika språk är detta meriterande, men inget krav.  Som volontär/förtroendevald/aktiv med mera så skriver du under ett tystnadspliktsavtal som innebär att du har tystnadsplikt, detta då vi möter människor med känsliga ärenden och situationer.  Du skriver också under ett avtal. Men detta är mer en överenskommelse mellan dig och oss.  Vad tror du?

Tror du att du vill arbeta med oss i BUS teamet?  Hör av dig så kan vi komma fram till ett passande uppdrag för  just dig.  Hör gärna av dig till vår ordförande Cornelies vid frågor.

Mail: Cornelies.borst@bus.nu
Mobil:072158015
Insta: Bus_Sverige  

© Copyright www.bus.nu