OBSERVERA: 

Är du osäker på om dina uppgifter registrerats? Hör av dig till medlem@bus.nu. 


Vill du bli medlem i BUS?

Det skulle vi bli jätteglada för! BUS är en växande ideell organisation, vilket innebär att vi är baserad på våra medlemmar. Finns inga medlemmar finns ingen organisation. Som medlem i BUS får du inte bara engagera dig i viktiga samhällsfrågor, du får vara med och styra organisationen framåt. Du är med och utvecklar organisationens verksamhet. Du är med och väljer förbundsstyrelse. Du kan sitta i förbundsstyrelsen om du så vill. Som medlem får du dessutom rabatter på körkort hos Åseda trafikskola.

Allt BUS gör beror alltså på våra medlemmar. Dessutom för att kunna vara en större organisation med mer inflytande i samhället behöver vi bli väldigt många fler än i dagsläget. Idag är vi några hundra medlemmar utspridda i Sverige.  Vi vill vara med i samhällsdebatten och få mer att säga till om. Så står du bakom BUS värderingar och värdegrund, då är du välkommen med din medlemsansökan redan idag! Vi välkomnar dig varmt som ny medlem i BUS. 

Om du har sekretess markering på dina personuppgifter ber vi dig att ta kontakt med oss.

Medlemsavgift 2023 
Till och med 29 år kostar medlemskapet 10 kr / år 

Från och med 30 år kostar medlemskapet 250 kr / år 
Studenter och pensionärer betalar 50 kr/år.
Föreningar/företagsmedlemskap är 600 kr/år.
Familjemedlemskap 400 kr/år. 

För att bli medlem swishar du medlemsavgiften enligt ovan till 123430-9704, som meddelande skriver du din mailadress samt de första 6 siffrorna i ditt personnummer. 

Om du inte vill/kan swisha fyll i formuläret nedan för att bli medlem så får du en faktura på medlemsavgiften via mail. 


Kontakta oss

Vilken organisation vill du vara i


Vill du bli kontaktad om BUS evenemang mm?
© Copyright www.bus.nu